ورود / ثبت نام

  • صفحه اصلی
  • ادویه های پایه
  • ادویه های ترکیبی ایرانی
  • ادویه های ترکیبی ملل
  • سبزی خشک
  • سبد خريد
  • وبلاگ کاری لند
  • درباره ما
  • ارتباط با ما

ورود / ثبت نام

0 سبد خريد

ورود / ثبت نام

0 سبد خريد
  • صفحه اصلی|
  • ادویه های پایه|
  • ادویه های ترکیبی ایرانی|
  • ادویه های ترکیبی ملل|
  • سبزی خشک|
  • درباره ما|
  • ارتباط با ما
1400/09/25 20:24
    هر آنچه که باید در مورد زردچوبه بدانید
    1400/09/25 20:24
  • زردچوبه که گاهی زعفران هندی یا ادویه طلایی نیز نامیده می شود، گیاه بلندی است که در آسیا و آمریکای مرکزی می روید. زردچوبه در قفسه ها و کابینت های ادویه از ریشه های زمینی این گیاه درست می شود. رنگ زرد روشن زردچوبه فرآوری شده الهام بخش بسیاری از فرهنگ ها برای استفاده از آن به عنوان رنگ شده است. زردچوبه آسیاب شده نیز یکی از اجزای اصلی پودر کاری است. کورکومین ماده فعال زردچوبه است و خواص بیولوژیکی قدرتمندی دارد. طب آیورودا، یک سیستم درمانی سنتی هندی، زردچوبه را برای انواع بیماری‌ها توصیه می‌کند. اینها شامل درد و التهاب مزمن است. طب غربی شروع به مطالعه زردچوبه به عنوان مسکن و شفابخش کرده است.

    این مقاله به بررسی محتوای تغذیه‌ای زردچوبه، چگونگی مفید بودن آن برای سلامتی و همچنین برخی از عوارض جانبی منفی آن می‌پردازد.


    ارزش غذایی زردچوبه

    بر اساس پایگاه داده ملی مواد مغذی وزارت کشاورزی ایالات متحده (USDA)، یک قاشق غذاخوری (قاشق غذاخوری) پودر زردچوبه حاوی منبع قابل اعتماد است:

    • 29 کالری
    • 91 گرم (گرم) پروتئین
    • 31 گرم چربی
    • 31 گرم کربوهیدرات
    • 1 گرم فیبر
    • 3 گرم شکر

     

    همان وعده 1 قاشق غذاخوری فراهم می کند:

    • 26 درصد از نیاز روزانه منگنز
    • 16 درصد آهن روزانه
    • 5 درصد پتاسیم روزانه
    • 3 درصد ویتامین C روزانه

     

    فواید زردچوبه بر سلامتی

    در حالی که زردچوبه یک ادویه خوش طعم است که مصرف آن مغذی است، اما به طور سنتی در طب آیورودا و چینی برای درمان بیماری‌های التهابی، بیماری‌های پوستی، زخم‌ها، بیماری‌های گوارشی و بیماری‌های کبدی استفاده می‌شود.

     

    خواص ضد التهابی

    بنیاد آرتریت به چندین مطالعه اشاره می کند که در آنها زردچوبه التهاب را کاهش داده است. این توانایی ضد التهابی ممکن است تشدید افراد مبتلا به آرتریت را در مفاصل خود کاهش دهد. این بنیاد مصرف کپسول زردچوبه 400 تا 600 میلی گرمی (میلی گرم) را تا سه بار در روز برای تسکین التهاب پیشنهاد می کند.

     

    مسکن درد

    زردچوبه به عنوان یک مسکن در نظر گرفته می شود. این ادویه برای تسکین درد آرتریت نیز مشهور است. به نظر می رسد مطالعات از زردچوبه برای تسکین درد حمایت می کنند، با یک مطالعه منبع معتبر اشاره کرد که به نظر می رسد این زردچوبه مانند ایبوپروفن (Advil) در افراد مبتلا به آرتریت در زانوها موثر است.

    اگرچه به نظر می رسد توصیه های دوز متفاوت است، افرادی که در این مطالعه شرکت کردند روزانه 800 میلی گرم زردچوبه به شکل کپسول مصرف کردند.

     

    بهبود عملکرد کبد

    زردچوبه اخیرا به دلیل توانایی های آنتی اکسیدانی اش مورد توجه قرار گرفته است. به نظر می رسد اثر آنتی اکسیدانی زردچوبه آنقدر قوی است که ممکن است مانع از آسیب دیدن کبد شما توسط سموم شود. این می‌تواند خبر خوبی برای افرادی باشد که داروهای قوی برای دیابت یا سایر شرایط سلامتی مصرف می‌کنند که ممکن است با استفاده طولانی مدت به کبدشان آسیب برساند.

     

    احتمالاً خطر ابتلا به سرطان را کاهش می دهد

    کورکومین به عنوان یک درمان سرطان نویدبخش است. مطالعات نشان می‌دهند که این ماده دارای اثرات محافظتی در برابر سرطان پانکراس، سرطان پروستات و مولتیپل میلوما است.

     

    بهبود گوارش

    زردچوبه به غذا طعم می بخشد و همین امر حضور آن در پودر کاری را توضیح می دهد. با این حال، زردچوبه نیز می تواند نقش مهمی در هضم آن غذا داشته باشد. این ادویه به دلیل خواص آنتی اکسیدانی و ضد التهابی آن می تواند به هضم سالم کمک کند.

    زردچوبه در طب آیورودا به عنوان یک عامل شفابخش گوارش استفاده می شود. طب غربی اکنون شروع به مطالعه منبع مورد اعتماد کرده است که چگونه زردچوبه می تواند به التهاب روده و نفوذپذیری روده کمک کند، دو معیار کارایی گوارش. این ادویه حتی به عنوان درمانی برای سندرم روده تحریک پذیر (IBS) مورد بررسی قرار گرفته است.

     

    گنجاندن زردچوبه در رژیم غذایی

    زردچوبه یک ادویه بسیار متنوع است که می تواند به طرق مختلف به وعده های غذایی اضافه شود، از جمله:

    • اضافه کردن زردچوبه به مخلوط ادویه جات مانند کاری یا کباب
    • درست کردن یک سس خانگی با استفاده از قسمتی از روغن، بخشی از سرکه و چاشنی هایی از جمله زردچوبه
    • با افزودن زردچوبه، مارینادهای خوراکی خود را تغییر دهید.

    از طرف دیگر، این دستور العمل های سالم و خوشمزه را امتحان کنید که توسط متخصصان تغذیه ثبت شده تهیه شده اند:

     

    • سالاد عدس سبز
    • اسموتی زردچوبه انبه
    • شیر زردچوبه
    • سوپ دال عدس

     

    زردچوبه همچنین به عنوان مکمل در کپسول های حاوی پودر، مایعات، عصاره ها و تنتور موجود است. بروملین، عصاره پروتئینی به دست آمده از آناناس، جذب و اثرات زردچوبه را افزایش می دهد، بنابراین اغلب در این محصولات با زردچوبه ترکیب می شود. مکمل ها و پودر زردچوبه برای خرید آنلاین در دسترس هستند.

    قبل از مصرف هر مکملی باید با پزشک مشورت کنید تا مطمئن شوید که استفاده از آنها برای شما بی خطر است.

     

    عوارض جانبی زردچوبه

    ناراحتی معده

    همان عوامل موجود در زردچوبه که از سلامت دستگاه گوارش حمایت می کنند، در صورت مصرف زیاد می توانند باعث تحریک شوند. برخی از شرکت‌کنندگان در مطالعاتی که در مورد استفاده از زردچوبه برای درمان سرطان مورد بررسی قرار می‌گرفتند، مجبور شدند ترک تحصیل کنند، زیرا بر هضم آن‌ها تأثیر منفی گذاشته بود. زردچوبه معده را تحریک می کند تا اسید معده بیشتری تولید کند. در حالی که این به هضم برخی افراد کمک می کند، می تواند بر دیگران تأثیر منفی بگذارد.

     

    خاصیت رقیق کنندگی خون

    خواص تصفیه کنندگی زردچوبه همچنین ممکن است منجر به خونریزی راحت تر شود. دلیل این امر نامشخص است. سایر مزایای پیشنهادی، مانند کاهش کلسترول و کاهش فشار خون، ممکن است با عملکرد زردچوبه در خون شما ارتباط داشته باشد. افرادی که از داروهای رقیق کننده خون مانند وارفارین (کومادین) استفاده می کنند، باید از مصرف دوزهای زیاد زردچوبه اجتناب کنند.

     

    محرک انقباضات

    شاید شنیده باشید که خوردن غذاهای چاشنی شده با کاری می تواند زایمان را تحریک کند. اگرچه داده های بالینی کمی برای تأیید این ادعا وجود دارد، مطالعات نشان می دهد که زردچوبه منبع معتبر می تواند علائم PMS را کاهش دهد. زنان باردار باید از مصرف مکمل های زردچوبه به دلیل اثرات رقیق کننده خون آن اجتناب کنند. افزودن مقدار کمی زردچوبه به غذا به عنوان ادویه نباید مشکلاتی برای سلامتی ایجاد کند

     

    در حالی که زردچوبه فواید سلامتی بالقوه ای را ارائه می دهد، خطراتی را ایجاد می کند که قبل از مصرف مقادیر زیاد باید در نظر گرفته شود. زردچوبه در برخی فرهنگ ها به دلیل استفاده از آن در طیف وسیعی از بیماری ها، وضعیت تقریباً افسانه ای به خود گرفته است. زردچوبه دارای خواص ضد التهابی، ضد میکروبی، آنتی اکسیدانی، ضد ویروسی، ضد باکتریایی، ضد قارچی و ضد سرطانی است.

    به نظر می رسد که گنجاندن زردچوبه در رژیم غذایی شما فوایدی برای سلامتی دارد. ادویه طلایی از سلامت سیستم ایمنی بدن حمایت می‌کند، به تسکین درد کمک می‌کند و از جمله به هضم غذا کمک می‌کند. اما به دلیل برخی از عوارض جانبی، زردچوبه ممکن است برای برخی افراد ارزش مصرف نداشته باشد.

    هنگام تصمیم گیری در مورد اینکه آیا زردچوبه چیزی است که باید امتحان کنید، احتیاط کنید. مانند هر درمان جایگزین، قبل از استفاده از زردچوبه برای درمان هر بیماری که دارید، با پزشک خود صحبت کنید.

    منبع مورد اعتماد سازمان غذا و داروی ایالات متحده (FDA) زردچوبه و ترکیب فعال آن کورکومین را به طور کلی برای استفاده و مصرف بی خطر اعلام کرده است. با این حال، درمان‌های طبیعی می‌توانند عوارض جانبی ایجاد کنند، آلرژی ایجاد کنند و ممکن است به روش‌های ناخواسته با گیاهان دیگر، مکمل‌ها یا داروها واکنش نشان دهند. این ادعا که تمام مکمل های حاوی کورکومین حاوی 95 درصد کورکومینوئیدها هستند توسط FDA تایید نشده است. FDA بر مکمل‌های زردچوبه یا کورکومین نظارت نمی‌کند، بنابراین فرد باید مراقب خرید یک برند معتبر باشد.

    دارو برای هر یک از شرایط زیر نباید بدون مشورت با پزشک با زردچوبه یا کورکومین دارویی استفاده شود:

    دیابت

    این نوع دارو زمانی که با داروهای مبتنی بر کورکومین ترکیب می‌شود، ممکن است قوی‌تر شود، که ممکن است خطر افت قند خون (هیپوگلیسمی) را افزایش دهد.

     

    رقیق کننده های خون

    کورکومین خاصیت رقیق کنندگی خون دارد و افراد نباید آن را با سایر داروهای رقیق کننده خون از جمله آسپرین مصرف کنند. انجام این کار ممکن است خطر خونریزی را افزایش دهد. کورکومین 2 هفته قبل از جراحی نباید مصرف شود زیرا خاصیت رقیق کنندگی خون دارد.

     

    اسید معده

    زردچوبه ممکن است با عملکرد داروهای کاهش دهنده اسید معده و افزایش تولید اسید معده تداخل ایجاد کند. مکمل‌های حاوی کورکومین، که بدون نسخه در ایالات متحده در دسترس هستند، اگر با معده خالی مصرف شوند، ممکن است باعث گاستریت و زخم معده شوند.

     

    منبع:

    https://www.medicalnewstoday.com/articles/306981


بازگشت به وبلاگ

برخی از محصولات کاری لند

ادویه_زعتر_مراکشی_80_گرمی

ادویه زعتر مراکشی 80 گرمی

88000 تومان104000 تومان

مشاهده محصول
جوزهندی_70_گرمی

پودر جوز هندی 70 گرمی

0 تومان

مشاهده محصول
ادویه_تندوری

ادویه تندوری (تند) 100 گرم

130000 تومان150000 تومان

مشاهده محصول
ادویه_جوجه_کباب

ادویه جوجه کباب 100 گرم

110000 تومان130000 تومان

مشاهده محصول
پودر_زیره_سیاه_70_گرمی

پودر زیره سیاه 70 گرمی

91000 تومان105000 تومان

مشاهده محصول
ادویه_دوغ_و_ماست

ادویه دوغ و ماست 100 گرم

98000 تومان110000 تومان

مشاهده محصول
سماق_قرمز

پودر سماق قرمز 50 گرم

49000 تومان55000 تومان

مشاهده محصول
ادویه_خورشتی

ادویه خورشتی 100 گرم

110000 تومان130000 تومان

مشاهده محصول
ادویه_کوکوسبزی

ادویه کوکوسبزی 100 گرم

98000 تومان110000 تومان

مشاهده محصول
ادویه_چیکن_عربی

ادویه چیکن عربی 100 گرم

63000 تومان70000 تومان

مشاهده محصول
ادویه_پلویی_60_گرمی

ادویه پلویی 60 گرمی

78000 تومان90000 تومان

مشاهده محصول
جعفری

جعفری 50 گرم

25000 تومان34000 تومان

مشاهده محصول

ارتباط با ما


  • تلفن تماس : 09120298261
  • آدرس : تهران، تهرانپارس، خیابان شهید مهرنامی

عضویت در خبرنامه


 

کاری لند


  • قوانین و مقررات
  • پرسش های متداول
  • ثبت شکایت یا پیشنهاد
  • وبلاگ کاری لند

1404© كليه حقوق اين سايت متعلق به شركت صنايع غذایی کاری لند (فروشگاه آنلاین کاری لند) می باشد

وزن انتخاب شده:



محصول به سبد خريد اضافه شد

کاربر گرامی

کاربر گرامی

ثبت نام/ورود